card_giftcard Card cadou
  • Arad
  • Baia Mare
  • Brasov
  • Bucuresti
  • Cluj-Napoca
  • Craiova
  • Iasi
  • Oradea
  • Sibiu
  • Suceava
  • Timisoara
Alegeți numărul de nopți dorit
Alegeți numărul de nopți dorit
Indisponibil
Număr de turiști
card_giftcard Card cadou
Număr de turiști
excursion search

Descoperă luxul și eleganța în Antalya la Rixos Hotels

Rixos Hotels Turcia - image 1 Rixos Hotels Turcia - image 2

Antalya este o regiune cu o istorie bogată și peisaje naturale deosebite, iar hotelurile din lanțul Rixos sunt alegerea ideală pentru cei care doresc să descopere cultura și ospitalitatea turcească autentică. Cu hoteluri în unele dintre cele mai frumoase zone ale țărmului Mediteranei, fiecare hotel Rixos promite o experiență unică și memorabilă pentru turiști.

Rixos Premium Belek - image 1
Rixos Premium Belek - image 2

Rixos Premium Belek

Rixos Premium Belek este situat în mijlocul unei păduri de pin, de-a lungul spectaculoasei coaste mediteraneene. Plajele întinse cu nisip și peisajele uimitoare din Belek contribuie la farmecul său ca destinație premium, preferată de turiștii care se află în căutarea unei vacanțe rafinate. Amplasat în mijlocul a numeroase atracții culturale și naturale, precum munții Taurus, parcuri naționale și situri arheologice, Rixos Premium Belek le oferă oaspeților oportunitatea de a descoperi cultura și ospitalitatea turcească fără a se îndepărta prea mult de hotel.

Rixos Premium Belek este mai mult decât un hotel de lux; este locul în care oaspeții se pot bucura de o vacanță unică, definită de experiențe extraordinare. De la priveliștile spectaculoase către munte și mare, delicioasele mâncăruri preparate de bucătari talentați, spectacole și evenimente, la camere spațioase, cu design modern, hotelul are o gamă largă de facilități care vor satisface preferințele oricărui turist.

Hotelul se află la doar 50 de kilometri de centrul orașului Antalya, la 40 de kilometri de aeroportul Antalya și la doar 5 kilometri de centrul orașului Belek. Rixos Premium Belek este exclusivitate Coral Travel, așadar poți rezerva o vacanță la acest hotel doar pe site-ul nostru sau la agențiile partenere.

Rixos Park Belek - image 3
Rixos Park Belek - image 4

Rixos Park Belek

Rixos Park Belek este situat pe malul Mării Mediterane, hotelul fiind cunoscut pentru atmosfera relaxantă și serviciile premium oferite. Hotelul este amplasat în apropierea The Land of Legends, un parc de distracții uriaș, foarte popular printre turiști, iar oaspeții care se cazează la Rixos Park Belek au acces și transfer gratuit, nelimitat, la acest parc tematic.

Indiferent dacă oaspeții sunt în căutarea unei vacanțe în doi sau alături de familie, Rixos Park Belek este hotelul ideal pentru o escapadă mediteraneană specială. Acest hotel este exclusivitate Coral Travel, așadar poți rezerva doar pe site-ul nostru sau la agențiile partenere.

Rixos Premium Tekirova - image 5
Rixos Premium Tekirova - image 6

Rixos Premium Tekirova

Rixos Premium Tekirova este situat în zona Kemer, chiar sub Tahtali, cel mai înalt vârf al Munților Taurus. În fiecare dimineață, odată cu răsăritul soarelui, acest pisc măreț își proiectează silueta pe apele liniștite ale Mediteranei, creând o priveliște uluitoare pentru oaspeții complexului. În apropierea hotelului se află și ruinele unui oraș-port antic, Phaselis, precum și Parcul Național Olympos-Bey, cu păduri de pin și golfuri cu ape liniștite.

Hotelul oferă o gamă largă de servicii și facilități, disponibile 24 de ore pe zi, pentru a satisface preferințele tuturor oaspeților.

Rixos Sungate - image 6
Rixos Sungate - image 7

Rixos Sungate

Rixos Sungate se află în Kemer, la marginea Parcului Național Olympos, oferind priveliști spectaculoase către Golful Antalya. Acest resort confortabil are nenumărate facilități pentru oaspeți, astfel încât aceștia să se poată bucura din plin de vacanță: centrul spa Anjana, 12 piscine și două aquapark-uri, acces gratuit, nelimitat, la parcul de distracții The Land of Legends, cinematograf, sală de bowling, sală de fitness, terenuri de tenis și mini-club pentru copii.

Pentru turiștii care vor să își petreacă timpul pe malul Mării Mediterane, Rixos Sungate are o plajă lungă, de 750 de metri, două pontoane și un mic port. În plus, locația sa excelentă plasează hotelul în apropierea a numeroase atracții culturale și naturale, permițându-le oaspeților să descopere frumusețile regiunii Antalya fără a se îndepărta prea mult de hotel.

The Land of Legends – Kingdom Hotel - image 6
The Land of Legends – Kingdom Hotel - image 7

The Land of Legends – Kingdom Hotel

Kingdom Hotel este ideal pentru familii cu copii, fiind situat chiar lângă parcul tematic The Land of Legends. Camerele acestui hotel au fost special concepute pentru cei mici, fiind pline de culoare și decorate cu personaje din povești. Oaspeții au acces gratuit, nelimitat, la distracția din The Land of Legends și se pot bucura de preparatele gourmet servite la restaurantul Eternia, de atmosfera elegantă a barurilor Nyssa și Rue Des Legends, dar și de atmosfera intimă a pub-ului The Legends.

Rixos Downtown Antalya - image 6
Rixos Downtown Antalya - image 7

Rixos Downtown Antalya

Situat chiar în inima orașului Antalya, Rixos Downtown Antalya oferă priveliști impresionante către Marea Mediterană și Munții Taurus. De la aglomerația portului plin de iahturi până la Poarta lui Hadrian, Antalya se mândrește cu numeroase atracții ce atrag călătorii care își doresc să se bucure de experiențe culturale și să afle mai multe despre istoria bogată a acestei regiuni. Locația excelentă a hotelului le permite oaspeților să exploreze aceste atracții în timp ce descoperă energia vibrantă a orașului.

Rixos Downtown Antalya are facilități excelente, proiectate pentru a satisface nevoile fiecărui oaspete. De la facilități sportive în aer liber și piscine până la terenuri de tenis și un centru de fitness ultramodern, turiștii vor găsi la acest hotel oportunități variate de a rămâne activi pe tot parcursul șederii lor.

Acum că ai aflat mai multe informații despre hotelurile Rixos din Antalya, l-ai găsit pe cel potrivit pentru tine? Atunci planifică o escapadă în Antalya și rezervă o vacanță pe site-ul nostru.