card_giftcard Card cadou
 • Arad
 • Baia Mare
 • Brasov
 • Bucuresti
 • Cluj-Napoca
 • Craiova
 • Iasi
 • Oradea
 • Sibiu
 • Suceava
 • Timisoara
Alegeți numărul de nopți dorit
Alegeți numărul de nopți dorit
Indisponibil
Număr de turiști
card_giftcard Card cadou
Număr de turiști
excursion search

Despre Coral Travel

Despre Coral Travel

Despre Coral Travel

30 de ani de excelență

Pe 26 octombrie 2022, odată cu aniversarea a 30 de ani, OTI Holding, un bine-cunoscut grup de companii fondat în Turcia a devenit Coral Travel Group, consolidând astfel imaginea holdingului în lumea turismului internațional.

Activând în sectoare precum: tour-operare, agenții de turism, cazare, servicii la destinație, asistență turistică, aviație, tehnologia informației și securitate, Coral Travel Group a evoluat gradual, încă de la înființarea sa, în anul 1992.

Holdingul desfășoară operațiuni prin intermediul a 37 de companii active în 22 de țări. Prin strategii de dezvoltare susținute, Coral Travel Group s-a lansat pe noi piețe, fără a face compromisuri pe segmentele de calitate, satisfacția turiștilor și a partenerilor săi.

Misiune

Beneficii maxime aduse turiștilor, personalului propriu, partenerilor comerciali și societății per ansamblu, prin investiții corespunzătoare, eficiente, productive și sustenabile, păstrând o conștientizare continuă a calității serviciilor oferite.

Viziune

Menținerea unei mărci de succes pe scena turismului mondial, fără a compromite stabilitatea și standarele de calitate superioară.

3 milioane de turiști pe an

În cei 30 de ani de la înfiintare, companiile de turism din Coral Travel Group au organizat vacanțe pentru mai mult de 30 de milioane de turiști, întâmpinând cele mai diverse așteptări.

Peste 3 milioane de turiști au petrecut vacanțe reușite cu Coral Travel în ultimul an.

Resurse umane

Deținând companii în 22 de țări, ne mândrim cu o echipă internațională, formată din 4.300 de angajați cu 25 de naționalități diferite.

Misiunea noastră este să îi sprijinim în dezvoltarea personală și menținerea stabilității, în obținerea unei experiențe corespunzătoare, care să stimuleze bunăstarea societății noastre, dar și a companiei, adoptând valorile grupului.

Standarde de calitate

Coral Travel Group își dezvoltă structura corporate conform standardelor internaționale de calitate, aplicate în cadrul tuturor companiilor sale.

ODEON Tours este prima companie din Turcia care a obținut Certificatul ISO 9001 pentru standardizarea sistemului de management al calității, integrând toate serviciile agențiilor de turism. Companiile noastre care operează în turism și securitate, au adaptat continuu acest sistem de management.

Coral Travel a început activitatea ca tour-operator în anul 1994 și astăzi este una dintre cele mai de încredere mărci, în cele 13 țări în care operează.

Rețeaua de agenții de turism Coral Travel și-a început activitatea în anul 2001, existând astăzi peste 1515 de birouri de vânzări în 9 țări, care lucrează sub marca grupului.