card_giftcard Card cadou
  • Bucureşti
  • Cluj-Napoca
  • Iasi
  • Oradea
  • Suceava
  • Timisoara
Alegeţi numărul de nopți din tur
Alegeţi numărul de nopți din tur
Datele sunt indisponibile
Număr de turiști
card_giftcard Card cadou
Număr de turiști
excursion search

Despre Coral Travel

Despre Coral Travel

Despre Coral Travel

30 de ani de excelență

Începând cu data de 26 octombrie 2022, denumirea OTI Holding, care a reprezentat un bine-cunoscut grup de companii în ultimii 30 de ani, s-a modificat în Coral Travel Group, pentru a consolida imaginea holdingului în lumea turismului internațional.

Activând în sectoare precum: tour operare, agenții de turism, cazare, servicii la destinație, asistență turistică, aviație, tehnologia informației și consultanță în probleme de securitate, Coral Travel Group a evoluat continuu, încă de la înființarea sa, în anul 1992.

Coral Travel Group desfășoară operațiuni prin intermediul a 37 de companii active în 22 de țări. Ca parte a creșterii sale, a pătruns pe noi piețe, avansând fără a face compromisuri pe segmentele de calitate și satisfacția clienților.

Misiune

Beneficii maxime aduse clienților, angajaților, partenerilor săi comerciali și societății per ansamblu, prin intermediul unor investiții corespunzătoare, eficiente, productive și sustenabile, operând prin prisma unei conștientizări totale asupra calității și mediului.

Viziune

Menținerea unei mărci de succes pe scena turismului mondial, fără a compromite stabilitatea și calitatea.

3 milioane de turiști pe an

In cei 30 de ani de la infiintare, companiile Coral Travel Group au organizat vacanțe pentru mai mult de 30 000 de milioane de turiști, satisfăcând cele mai diverse așteptări.

Servicii prestate unui număr de peste 3 milioane de turiști în ultimul an.

Utilizarea unui software propriu, actualizat constant în raport cu cerințele pieței.

Angajații noștri sunt investiția noastră

Deținând companii în 22 de țări, dispunem de o echipă internațională formată din 4.300 de angajați de 25 de naționalități.

Misiunea noastră este să îi sprijinim în dezvoltarea personală și menținerea stabilității, în obținerea unei educații și experiențe corespunzătoare, care să stimuleze bunăstarea societății noastre, dar și a companiei, adoptând valorile grupului.

4.300 de angajați în 22 de țări

Este o călătorie în domeniul calității

Coral Travel Group își dezvoltă structura corporate conform standardelor internaționale prin intermediul sistemului calității, vizând răspândirea acesteia către toate companiile sale.

ODEON Tours este prima societate din Turcia care a obținut Certificatul ISO 9001 pentru standardizarea sistemului de management al calității, care acoperă toate serviciile agențiilor de turism. În această călătorie în domeniul calității, companiile noastre care operează în turism și securitate, au adaptat acest sistem de management.

Coral Travel a început activitatea ca tour operator în anul 1994 și a devenit una dintre cele mai de încredere mărci în țările în care operează.

Servicii prestate în 13 țări, fiind principalul brand de turism al grupului.

Rețeaua de agenții de turism Coral Travel și-a început activitatea în anul 2001.

Există astăzi peste 1515 de birouri de vânzări, în 9 țări, care lucrează sub marca grupului.