card_giftcard Card cadou
 • Arad
 • Baia Mare
 • Brasov
 • Bucuresti
 • Cluj-Napoca
 • Craiova
 • Iasi
 • Oradea
 • Sibiu
 • Suceava
 • Timisoara
Alegeți numărul de nopți dorit
Alegeți numărul de nopți dorit
Indisponibil
Număr de turiști
card_giftcard Card cadou
Număr de turiști
excursion search

Rixos Premium Belek: Vacanță de lux pe malul Mării Mediterane

The Land of LegendsThe Land of Legends mobile

În mijlocul frumuseții naturale a rivierei turcești se află unul dintre cele mai exclusiviste resorturi de pe coasta Mediteranei: Rixos Premium Belek. Cu servicii premium ce au la bază opsitalitatea turcească, acest hotel este destinația ideală pentru o vacanță în cuplu sau alături de familie în Antalya.

La Rixos Premium Belek, luxul este o parte integrantă a experienței de vacanță. Fiecare cameră este decorată cu bun gust și echipată cu facilități moderne, un mini-bar cu băuturi răcoritoare și tot ce ai nevoie pentru a-ți prepara cafea și ceai dimineața. În plus, vei găsi în camera și produse de îngrijire personală, halat și papuci, uscător de păr și multe altele. Camerele sunt spațioase, cu priveliști spectaculoase către mare sau grădină.

Hypercoaster
Land of Legents

Hotelul are o varietate impresionantă de restaurante și baruri, unde vei găsi delicii culinare din întreaga lume, de la preparate tradiționale turcești până la specialități internaționale. Rixos Premium Belek are 14 baruri, atât pe plajă cât și în hotel, cu băuturi de import, cafea, sucuri naturale și cocktailuri. În plus, hotelul are și 5 restaurante à la carte, iar dacă rezervi o vacanță de cel puțin 3 nopți, poți servi o masă gratuită în fiecare dintre aceste restaurante à la carte, însă este necesar să faci o rezervare în avans, la recepția hotelului sau direct din aplicația hotelului de pe telefon. În restaurantul principal, Turquoise Restaurant, vei găsi o varietate mare de preparate, cu ingrediente proaspete.

waterpark
watermania

Printre facilitățile de care te poți bucura în timpul șederii se numără 8 piscine, un club de sport și un spa de lux, ce are câteva servicii gratuite, precum cele 3 saune, baia turcească, salina, accesul la piscina interioară. Atmosfera hotelului este întotdeauna plină de energie și distracție, datorită programelor de divertisment și a animatorilor talentați.

waterpark
watermania

Pentru cei mici, Rixos Premium Belek are un club pentru copii cu vârste cuprinse între 0-16 ani, cu activități diverse, jocuri captivante, personal calificat și un restaurant cu preparate pentru copii. Printre activitățile pe care copiii le pot desfășura la mini-club se numără pictura, desenul, ceramică, lego, jenga, bowling, construire de roboți și multe altele. În timp ce copiii sunt la Rixy Kids Club, părinții se pot relaxa cu încredere știind că cei mici sunt pe mâini bune și se distrează în siguranță.

waterpark
watermania

Mai mult, turiștii care se cazează la Rixos Premium Belek au acces și transfer gratuit, nelimitat, la The Land of Legends, cel mai mare parc tematic din Turcia. Aici, toată familia se poate distra în numeroasele atracții pe apă și pe uscat, pot urmări spectacole cu Masha și Ursul, dar și spectacole regizate de Franco Dragone, producătorul Cirque du Soleil.

waterpark
watermania

Cu servicii impecabile, facilități de top și o atenție deosebită la detalii, Rixos Premium Belek promite să transforme fiecare moment într-o amintire prețioasă pentru cei care îl vizitează. Hotelul este în exclusivitate Coral Travel, ceea ce înseamnă că dacă îți dorești să rezervi o vacanță în acest hotel, poți face asta pe site-ul nostru sau prin intermediul agențiilor partenere.