card_giftcard Card cadou
 • Arad
 • Baia Mare
 • Brasov
 • Bucuresti
 • Cluj-Napoca
 • Craiova
 • Iasi
 • Oradea
 • Sibiu
 • Suceava
 • Timisoara
Alegeți numărul de nopți dorit
Alegeți numărul de nopți dorit
Indisponibil
Număr de turiști
card_giftcard Card cadou
Număr de turiști
excursion search

Rixos Park Belek: o oază de relaxare pe malul Mării Mediterane

The Land of LegendsThe Land of Legends mobile

Planificarea unei vacanțe nu este niciodată o sarcină ușoară, dar Rixos Park Belek face ca acest proces să fie mult mai simplu. Situat pe malul mării, acest hotel de lux oferă o combinație perfectă între confort, rafinament și o gamă largă de facilități și servicii pentru o experiență de vacanță extraordinară.

Hypercoaster
Land of Legents

Rixos Park Belek se remarcă prin arhitectura sa impresionantă și interioarele elegante, concepute pentru a le oferi oaspeților un mediu relaxant și sofisticat. Hotelul dispune de camere și suite spațioase, fiecare echipată cu facilități moderne, pentru a asigura confortul oaspeților. Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat, minibar, televizor și acces gratuit la Wi-Fi, asigurând astfel toate condițiile necesare pentru o ședere plăcută și confortabilă.

waterpark
watermania

În incinta hotelului vei găsi mai multe restaurante care servesc o gamă largă de preparate, de la bucătărie tradițională turcească la delicii internaționale. Fiecare masă este o experiență culinară unică, pregătită de bucătari talentați care folosesc ingrediente proaspete și de calitate superioară.

waterpark
watermania

Rixos Park Belek are și un mini-club pentru copii, unde cei mici se pot bucura de activități distractive și educative sub supravegherea personalului calificat. În timp ce copiii se distrează, adulții se pot relaxa în centrul spa sau pe plaja privată a hotelului.

waterpark
watermania

Mai mult, oaspeții Rixos Park Belek au acces gratuit, nelimitat, la The Land of Legends, un parc tematic de top din Turcia. Acest parc oferă o varietate impresionantă de atracții, inclusiv tobogane de apă, spectacole live și o mulțime de activități interactive pentru toate vârstele. Este locul ideal pentru a crea amintiri de neuitat alături de familie.

waterpark
watermania

Pentru iubitorii de natură, zona din jurul Rixos Park Belek oferă numeroase oportunități de relaxare. Terenurile de golf din apropiere sunt renumite la nivel mondial și sunt ideale pentru jucători de toate nivelurile. Excursiile de o zi pot include vizite la ruinele antice din Perge și Aspendos, sau o plimbare prin frumoasa rezervație naturală Köprülü Canyon.
Rixos Park Belek este mai mult decât un hotel, este o destinație de vacanță completă care oferă lux, confort și o gamă largă de facilități și activități pentru toate gusturile. Fie că îți dorești să te relaxezi pe plajă, să savurezi preparate delicioase, să te răsfeți la spa sau să explorezi împrejurimile, Rixos Park Belek este locul perfect pentru o vacanță de neuitat. Hotelul este în exclusivitate Coral Travel, ceea ce înseamnă că dacă îți dorești să rezervi o vacanță în acest hotel, poți face asta pe site-ul nostru sau prin intermediul agențiilor partenere.