Gastronomia Rixos
Servirea mesei este mai mult decât o experiență culinară, este despre petrecerea timpului alături de cei dragi, adunându-ne la masă pentru a împărtăși povești și pasiunea pentru mâncare. De aceea, bucătarii care lucrează în restaurantele hotelurilor Rixos sunt chefi premiați, care se asigură că fiecare preparat servit este de cea mai bună calitate. Tot aici, sunt invitați să gătească ocazional bucătari cu stele Michelin.
În cadrul restaurantelor Rixos vei găsi și restaurante à la carte, fiecare cu un anumit specific: italian, turcesc, japonez, grecesc și multe altele. Cel mai popular dintre ele este Ala Akşam, restaurant premiat și unul dintre cele mai bune restaurante cu specific turcesc din Antalya. Este locul perfect în care poți cunoaște aromele autentice ale bucătăriei turcești.
Barurile, cafenelele și lounge-urile servesc băuturi calde sau reci, alcoolice sau non-alcoolice de import, cocktailuri, smoothies, precum și cele mai bune ceaiuri și cafele. Vei găsi și somelieri care te pot ajuta să îți îmbunătățești experiența culinară, oferind recomandări cu privire la ce vin poți asorta cu anumite preparate.