card_giftcard Card cadou
  • Arad
  • Baia Mare
  • Brasov
  • Bucuresti
  • Cluj-Napoca
  • Craiova
  • Iasi
  • Oradea
  • Sibiu
  • Suceava
  • Timisoara
Alegeți numărul de nopți dorit
Alegeți numărul de nopți dorit
Indisponibil
Număr de turiști
card_giftcard Card cadou
Număr de turiști
excursion search

Rixos Hotels: vacanță all inclusive cu privilegii exclusive

Rixos Hotels - image 1 Rixos Hotels - image 2

Antalya, perla Rivierei Turcești, găzduiește unele dintre cele mai luxoase hoteluri, precum cele din lanțul Rixos. Cunoscute pentru serviciile impecabile, facilitățile de top și ospitalitate, hotelurile Rixos din Antalya îți vor oferi o experiență inegalabilă.

Concept All Inclusive All Exclusive

La Rixos Hotels, oaspeții pot beneficia de avantaje all inclusive cu privilegii exclusive, care transformă orice vacanță într-o experiență de neuitat: restaurante à la carte cu preparate din bucătării tradiționale locale, dar și preparate internaționale, baruri și cafenele cu băuturi de import, acces la spa, activități în aer liber și evenimente, toate incluse în preț. Însă experiența Rixos nu se rezumă doar la calitatea serviciilor și facilităților oferite, ci și la nivelul de pregătire al personalului, iar aici vei întâlni adevărați profesioniști, dedicați să îți ofere asistență și servicii personalizate pentru ca tu să te poți bucura de o escapadă extraordinară. Fiecare hotel Rixos este conceput pentru a-ți oferi o atmosferă premium și rafinată: de la lobby-uri elegante până la camere moderne și spații comune bine amenajate, atenția la detalii și designul impecabil definesc aceste hoteluri.

Rixos Hotels - Concept All Inclusive All Exclusive - image 1
Rixos Hotels - Concept All Inclusive All Exclusive -image 2

Gastronomia Rixos

Servirea mesei este mai mult decât o experiență culinară, este despre petrecerea timpului alături de cei dragi, adunându-ne la masă pentru a împărtăși povești și pasiunea pentru mâncare. De aceea, bucătarii care lucrează în restaurantele hotelurilor Rixos sunt chefi premiați, care se asigură că fiecare preparat servit este de cea mai bună calitate. Tot aici, sunt invitați să gătească ocazional bucătari cu stele Michelin.

În cadrul restaurantelor Rixos vei găsi și restaurante à la carte, fiecare cu un anumit specific: italian, turcesc, japonez, grecesc și multe altele. Cel mai popular dintre ele este Ala Akşam, restaurant premiat și unul dintre cele mai bune restaurante cu specific turcesc din Antalya. Este locul perfect în care poți cunoaște aromele autentice ale bucătăriei turcești.

Barurile, cafenelele și lounge-urile servesc băuturi calde sau reci, alcoolice sau non-alcoolice de import, cocktailuri, smoothies, precum și cele mai bune ceaiuri și cafele. Vei găsi și somelieri care te pot ajuta să îți îmbunătățești experiența culinară, oferind recomandări cu privire la ce vin poți asorta cu anumite preparate.

Rixos Hotels - Gastronomia Rixos - image 3
Rixos Hotels - Gastronomia Rixos -image 4

Rixi Club

Hotelurile din lanțul Rixos au și facilități dedicate copiilor, precum Rixi Club, un club pentru copii cu activități educative și distractive, personal calificat și un restaurant cu preparate pentru copii. În plus, Rixi Club are un program zilnic de divertisment adaptat vârstei, unde copiii pot participa la ateliere de ceramică, desen, lego, jenga și multe altele. Sportul este foarte important pentru sănătatea copiilor, de accea în programul lor zilnic vor avea incluse și câteva activități sportive. Este locul ideal în care copilul tău se poate distra și învăța în vacanță, în timp ce tu te relaxezi știind că cei mici sunt pe mâini bune.

Rixos Hotels - Rixi Club - image 5
Rixos Hotels - Rixi Club -image 6

The Land Of Legends

Mai mult, ai acces gratuit, nelimitat, la The Land of Legends, cel mai mare parc tematic din Antalya, dar și transfer inclus hotel-parc tematic-hotel. Cu o atmosferă incitantă, parcul este locul ideal în care poți trăi momente pline de adrenalină și distracție alături de copiii tăi. Parcul tematic are zeci de atracții pe uscat și pe apă pentru toate vârstele, precum un Typhoon Coaster cu o viteză de 86 km/h, Sky Fighter, Hurricane, Twister, Power Fall și multe altele. Printre atracțiile din zona de apă, se numără și delfinii! Da, ai citit bine, te poți întâlni cu delfinii și chiar poți înota cu ei la The Land of Legends. Cei mai neînfricați se pot face scufundări alături de rechini, unde au ocazia de a atinge, hrăni și înota alături de 5 specii. După atâta distracție, copiii se pot relaxa la un spectacol Masha and The Bear sau poți viziona alături de întreaga familie unul dintre spectacolele regizate de Franco Dragone, producătorul Cirque du Soleil.

Parcul tematic are atracții pe uscat și pe apă, evenimente și spectacole, restaurante și o zonă comercială. Dacă ajungi aici, nu trebuie să ratezi Turtle Coaster, cel mai lung coaster din Europa.

Rixos Hotels - The Land Of Legends - image 6
Rixos Hotels - The Land Of Legends -image 7

The Land Of Legends

Indiferent de hotelul Rixos ales, vacanța ta în Antalya va fi una premium. De la plajele magnifice la facilitățile premium și serviciile impecabile, hotelurile Rixos demonstrează că sunt destinații de top pentru călătorii care apreciază luxul autentic și atenția la detalii. Descoperă farmecul și eleganța oferite de aceste bijuterii hoteliere și bucură-te de o ședere memorabilă în Antalya, sub semnul ospitalității Rixos. Poți afla mai multe detalii despre hotelurile Rixos pe site-ul nostru, pentru ca tu să îl alegi pe cel care ți se potrivește cel mai bine pentru următoarea ta vacanță.