card_giftcard Card cadou
  • Arad
  • Baia Mare
  • Brasov
  • Bucuresti
  • Cluj-Napoca
  • Craiova
  • Iasi
  • Oradea
  • Sibiu
  • Suceava
  • Timisoara
Alegeți numărul de nopți dorit
Alegeți numărul de nopți dorit
Indisponibil
Număr de turiști
card_giftcard Card cadou
Număr de turiști
excursion search

Descoperă frumusețea coastei de sud-vest a Turciei

Bodrum Dalaman 1 Bodrum Dalaman 2

Bodrum și Dalaman, două destinații fermecătoare din sud-vestul Turciei, atrag vizitatori din întreaga lume datorită peisajelor idilice, plajelor spectaculoase cu ape albastre, și hotelurilor luxoase. Aceste două zone oferă o varietate de experiențe, de la servicii hoteliere excelente la aventuri în natură și sporturi nautice.

Zona Bodrum

Cu viață de noapte vibrantă și istorie bogată, orașul Bodrum este un adevărat paradis ceare captivează turiștii din întreaga lume. Cunoscut în trecut ca Halicarnas, acest oraș se mândrește cu o moștenire ce se întinde pe milenii, iar urmele trecutului său istoric sunt vizibile la fiecare pas.

În inima Bodrum-ului se află Castelul Sf. Petru, o fortăreață medievală cu priveliști panoramice către port și Marea Egee. Construit de Cavalerii Ioaniți în secolul al XV-lea, această structură impunătoare găzduiește acum Muzeul de Arheologie Subacvatică, etalând numeroase artefacte antice.

Plimbă-te pe străzile fermecătoare ale orașului Bodrum, cu clădiri vopsite în alb, pe pereții cărora se cațără frumoasele bougainvillea cu flori roz și mov, oprește-te la bazaruri și cumpără suveniruri pentru acasă, explorează ruinele antice ale Mausoleului din Halicarnas, una dintre cele șapte minuni ale lumii antice și lasă-te învăluit de istoria și cultura bogată a orașului.

Castel Bodrum
Bodrum City

Pentru turiștii care doresc să se relaxeze, zona Bodrum are numeroase plaje curate cu golfuri pitorești. Plajele Gumbet, Bitez Turgutreis, Torba și Golturkbuku sunt cunoscute pentru apele lor limpezi și resorturile confortabile cu concept all inclusive. Atunci când alegi un pachet charter Bodrum de la Coral Travel, ai de asemenea opțiuni de transfer și cazare în stațiunile Kusadasi, Bodrum, Didim, Cesme.

plaja gumbet
plaja bitez

Zona Dalaman

Situată în regiunea Muğla din Turcia, regiunea Dalaman este cunoscută pentru peisajele sale spectaculoase cu păduri de pin și plajele cu apă limpede, turcoaz.

Optând pentru pachete charter Dalaman de la Coral Travel, te poți caza în una dintre frumoasele stațiuni Oludeniz, Fethyie, Sarigerme și Marmaris. Hotelurile numeroase, de categorii diferite, te așteaptă să îl alegi pe cel perfect pentru tine.

Pasionații de natură se vor simți ca acasă în mijlocul peisajelor uluitoare din zona Dalaman. Păduri de pin care se întind până pe plajă, numeroase parcuri și rezervații naturale și plaje curate. Nu trebuie să ratezi o excursie pe Delta Dalyan, locul în care țestoasele caretta caretta vin an de an pentru a depune ouă, dar și o zi de relaxare pe plaja Oludeniz, una dintre cele mai frumoase plaje din Turcia. De asemenea, dacă ești pasionat de istorie, vizitează mormintele antice liciene, săpate în stâncă.

Morminte Dalyan
Delta Daylan

Dacă ești în căutare de aventură, în Dalaman poți practica o multitudine de activități în aer liber: rafting pe apele învolburate ale râului Dalaman, jeep safari prin munți, pe teren accidentat sau windsurfing și zbor cu parapanta la Blue Lagoon – în Dalaman posibilitățile de distracție sunt nesfârșite.

Regiunea Dalaman este, de asemenea, renumită pentru băile sale termale și de noroi, care sunt cunoscute pentru proprietățile lor vindecătoare.

Nicio vacanță în Dalaman nu ar fi completă fără să încerci bucătăria sa delicioasă. De la fructe de mare proaspete, pide, kofte, mâncăruri cu ulei de măsline și baklava, aromele Dalamanului îți vor încânta papilele gustative.

De la resorturile luxoase din zona Bodrum-ului și orașul vechi, la frumusețea naturală a regiunii Dalaman, coasta de sud-vest a Turciei oferă o multitudine de experiențe. Indiferent dacă ești pasionat de istorie, aventură, gastronomie sau pur și simplu îți dorești o vacanță relaxantă cu servicii de lux, Bodrum și Dalaman sunt destinațiiile ideale pentru escapade de vară. Planifică o vacanță cu Coral Travel către aceste destinații încântătoare și pregătește-te să te lași cucerit de farmecul lor.

Paragliding Oludeniz
Windsurfing Oludeniz